Oppbygningen av epostmarkedsføring løsningen


Epostmarkedsføring løsningen MailOnNet består av to komponenter.

Oppbygningen av epostmarkedsføring løsningen MailOnNet

I bunnen ligger OnNet sine Internett linjer og epostservere som benyttes til å sende ut dine e-post kampanjer og nyhetsbrev, samt deres HelpDesk apparat og teknikkere som står for drift og support av løsningen for å lage og sende ut nyhetsbrev og epostkampanjer..

På toppen ligger en programvare fra Interspire som benyttes til å lage og administrere disse epostkampanjene og nyhetsbrevene.

Til sammen har du da alt du trenger til ditt program for epostmarkedsføring, uten store investeringer eller noen som helst form for installasjon på din datamaskin. Alt skjer på våre e-postservere og via din nettleser.

Prøv vår demo for å bli overbevist du også. MailOnNet er utvilsomt den beste og rimeligste epostmarkedsføringsløsningen på markedet i dag.

Instrastruktur og servere

MailOnNet benytter OnNet sine 1 GB/sek Internett linjer og egen dedikert web- og mailserver. Dette for å sikre optimal funksjonalitet, stabilitet og hastighet for både programvaren og SMTP tjenesten som sender ut dine epostkampanjer og nyhetsbrev.

Mailserveren er konfigurert i henhold til gjeldende standarder blant verdens ledende ISPèr for å sikre at alle mail som sendes ut via epostmarkedsføring løsningen når mottakerne du sender til, uten å bli stoppet av anti-spam filtrene deres.

Se vår serverkonfigurasjon

emarketer inngår som en del av epostmarkedsføring løsningen MailOnNet

Programvare

Programvaren som inngår i MailOnNet heter Email Marketer, og er etter vår mening markedets beste «alt i ett» løsning for å lage, sende, administrere og følge opp epostkampanjer og nyhetsbrev.

Email Marketer brukes i dag av over 25,000 organisasjoner.

En epostmarkedsføring løsning som benyttes av over 25.000 organisasjoner

Programvaren som inngår i MailOnNet har så mange funksjoner at den stiller i en særklasse når du sammenligner denne epostmarkedsføring løsningen med andre løsninger og systemer for masseutsendelse og administrasjon av epostkampanjer og nyhetsbrev.

Les nærmere om hvilke funksjoner som inngår i denne epostmarkedsføring løsningen.

Teknologi:

MailOnNet er en dynamisk databaseløsning, hvor alle epost kampanjene (nyhetsbrevene) og kontaktene på mailinglistene dine legges inn i en MySQL database, som du administrerer gjennom et webbasert administrasjonsgrensesnitt.

Programvaren du benytter for å administrere denne databasen er skrevet i PHP. Mailserveren som benyttes er en Exim mailserver som mottar mailene via en cron-job. Normalt klarer mailserveren å sende ut mellom 1.000 – 2.000 mail per minutt, avhengig av hvor store mailene du sender ut er og hvor lang tid mottar serverne bruker på å svare.

Drift og support

OnNet står for drift og support av alle delene av epostmarkedsføring løsningen MailOnNet.

Epostmarkedsføring: support mailonnetMailOnNet overvåkes 24/7 av både våre teknikere og ulike overvåkningssystemer.

4 ganger om dagen kjøres et skript for å sjekke om e-postserverne har blitt svartelistet som spam-servere. Har den fått noen anmerkninger tar vi kontakt umiddelbart for å fjerne disse, og den som har misbrukt denne tjenesten vil få en advarsel. Ved gjentatte overtramp blir tjenesten permanent suspendtert. Dette for å sikre deg en stabil epostmarkedsføring tjeneste du alltid kan stole på.

Epostmarkedsføring systemet MailOnNet

 

Print Friendly, PDF & Email